Centenars de veïns i visitants disfruten de la quedada homenatge al Ford Fiesta a Almussafes

El parc Central va acollir a una trentena d’utilitaris de les set generacions produïdes

 El primer edil, Toni González, va acompanyar els integrants del Club Ford Fiesta Espanya, coincidint amb el 40 aniversari del vehicle

Almussafes, a 17 d’octubre del 2016. Al voltant de 30 vehicles Ford Fiesta de les 7 generacions produïdes en la factoria automobilística d’Almussafes entre 1976 i 2012 es van reunir el dissabte 15 i el diumenge 16 en la localitat per a commemorar les primeres quatre dècades de vida d’este model de cotxe conegut popularment com el “forfi”.

quedada-ford-fiestaEls promotors de la iniciativa, procedents de diferents comunitats autònomes, entre elles Astúries, Extremadura, Catalunya, Madrid i València, van circular pel nucli urbà, coincidint amb la seua entrada a la població.

Posteriorment, es van desplaçar fins al parc Central, lloc triat per a l’exhibició dels cotxes, representants de les set generacions fabricades i que encara continuen en circulació, durant tot el cap de setmana, una iniciativa que van disfrutar tant els ciutadans com aquells visitants que van voler sumar-se a l’homenatge.

També enfront de la Casa Consistorial es van situar els tallers que van oferir els organitzadors per al públic infantili que van servir per a complementar esta festa del 40 aniversari de Ford, organitzada pel Club Ford Fiesta Espanya.

L’alcalde, Toni González, va acudir a la cita, anunciada com “Quedada pel 40 aniversari de l’inici de fabricació dels nostres Fiesta”, que va concloure amb gran èxit.

 

 

Deixa el teu comentari