El Centre d’Informació Juvenil d’Alzira emet de nou el Carnet Jove

Alzira, 23 de gener 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà del Centre d’Informació Juvenil, pot emetre de nou el Carnet Jove, gràcies al conveni firmat amb l’Institut Valencià de la Joventut, el passat mes de desembre.

Des de fa dos anys, els interessats a fer-se el Carnet Jove a Alzira sols no podien fer-ho mitjançant una entitat financera municipal. A partir d’ara, els joves d’entre 14 i 30 anys poden fer-se el carnet també directament en el Centre d’Informació Juvenil.

Per a sol•licitar-lo s’ha d’acudir al CIJ, al carrer Escoles Pies, 4 en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 14 hores i de 17 a 19.30 hores, de dilluns a dijous. També es pot cridar per telèfon al 96 241 74 07 o 96 241 57 56.

Carnet Jove
El Carnet Jove té com a objectiu donar facilitats a tots els joves, tant pel que fa a la mobilitat i intercomunicació com per a possibilitar el seu accés a determinats avantatges en béns i servicis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants.

El Carnet Jove té validesa a tota Espanya i en més de 40 països europeus. Permet obtindre descomptes en comerços, transports, museus, espectacles, esports, etc., així com en activitats organitzades per l’IVAJ. És un document personal i intransferible.
Entre altres, amb el Carnet Jove es poden obtindre descomptes en:

• Comerços, autoescoles, perruqueries, botigues
• Activitats culturals i esportives
• Transport urbà i interurbà
• Ofertes especials de viatges
• Allotjaments per als teus viatges i activitat

Per a més informació es pot visitar la pàgina web http://www.ivaj.gva.es/ca/carnetjove.

Deixa el teu comentari