El Centre Sanitari Integrat Alzira II amplia la seua cartera de serveis amb tres noves especialitats

El centre passarà a disposar de consulta de Traumatologia, Geriatria i Medicina Digestiva

L’objectiu és evitar desplaçaments innecessaris dels pacients, generalment d’edat avançada, fins a l’Hospital de la Ribera

S’han millorat, així mateix, els recursos materials i humans del Punt d’Atenció Continuada

Abans de finals de mes, el Centre Sanitari Integrat (CSI) Alzira II ampliarà la seua cartera de serveis amb la incorporació de tres noves especialitats: Traumatologia, Geriatria i Medicina Digestiva.

Es tracta d’una mesura amb la qual es pretén evitar que els pacients que amb més freqüència acudeixen a la consulta d’estes especialitats, generalment persones amb una edat avançada, hagen de desplaçar-se fins a l’Hospital de la Ribera per atendre els seus problemes de salut.

D’esta manera, el Departament de Salut de la Ribera, de gestió pública directa des del passat mes d’abril, avança en la seua aposta per millorar l ‘accessibilitat dels ciutadans al sistema sanitari públic, apropant especialitats i proves als municipis i potenciant, al mateix temps, la xarxa de centres d’Atenció Primària amb què compta la comarca.

Segons ha destacat la Dra. Isabel González, “l’ampliació de la cartera de serveis que ofereixen els centres d’Atenció Primària de la comarca forma part del ferm compromís de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per oferir una assistència més humanitzada i dotada de una major qualitat als nostres pacients”.

Millora del Punt d’Atenció Continuada

En este mateix sentit, el Departament de Salut de la Ribera ha reforçat el Punt d’Atenció Continuada (PAC) del CSI Alzira II amb la incorporació d’un metge i un infermer més. Este PAC es manté obert fora de l’horari habitual de consulta per atendre problemes de salut de caràcter urgent.

Així, el PAC d’Alzira II roman obert de dilluns a dissabte, de 15 hores a 8 hores del dia següent, i diumenges i festius les 24 hores del dia.

Segons ha destacat Isabel González, “este increment de la plantilla del PAC ens permetrà solucionar els problemes urgents de baixa i mitja complexitat des del mateix Centre de Salut, evitant així desplaçaments fins a l’Hospital d’Alzira, amb les consegüents molèsties i pèrdua de temps que això suposa per als pacients”.

Així mateix, per tal de potenciar el Punt d’Atenció Continuada d’Alzira, i dins de la política del Departament de la Ribera de fer més resolutius els centres d’Atenció Primària de la comarca, s’ha incorporat un nou equip de Radiologia Digital, en el qual s’han invertit 220.000 euros, i més butaques de tractament per a aquells pacients que han de romandre en observació.

Deixa el teu comentari