Els centres educatius públics de València reben més d’1 milió d’euros en tres anys

El Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 destinarà 418.000 euros a les escoletes i conservatoris municipals de la ciutat de València.

Les escoletes infantils, col·legis i conservatoris de titularitat municipal de la ciutat de València milloraran les seues condicions gràcies a la inversió de més d’1 milió d’euros que realitzarà la Diputació de València. Les diverses actuacions als centres educatius de la ciutat s’inclouen al Pla de Millora d’Espais Educatius 2018-2019 i el Pla de Manteniment d’Escoles de l’ens provincial.

El CEIP Gaspar Gil Polo, al barri de Tres Forques de València, és un dels centres on la Diputació invertirà 130.000 euros del pla d’Estalvi Energètic.

La Vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i l’alcalde de València, Joan Ribó han visitat les instal·lacions d’aquest col·legi on es realitzaran diverses millores i han anunciat les noves inversions educatives de la corporació provincial a la ciutat.

A través d’aquests plans, des del 2017 la corporació provincial ha destinat 23 milions d’euros a la millora dels centres educatius públics valencians.

Deixa el teu comentari