Cerdán (VOX) al conseller d’Hisenda: “Mentre els valencians retallen despeses per a sobreviure, vosté dilapida els seus diners”

Recrimina a Vicent Soler que el cost del sector públic instrumental haja crescut més de 1.000 milions des que el Botànic va entrar en el poder en 2015 mentre els autònoms i les pimes no tenen ajudes al lloguer, ni moratòries d’impostos

La diputada del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, Ana María Cerdán, ha recriminat al conseller d’Hisenda, Vicent Soler, durant la Comissió d’Economia sobre els pressupostos, que el Botànic estiga dilapidant els diners dels valencians.
Cerdán ha lamentat que mentre els ciutadans retallen despeses per a poder sobreviure, la Generalitat expandeix el pressupost amb uns ingressos fantasma, la qual cosa és una irresponsabilitat. “Amb això demostren que no són responsables i que no pensen en la ciutadania”, ha puntualitzat.
“Amb les xifres més altes d’alts càrrecs i assessors, en un moment en què hauríem de centrar la nostra despesa en el realment important i en, com diuen vostés, no deixar a ningú arrere, amb les seues polítiques l’única cosa que aconseguiran és que ens quedem tots arrere. Els seus capritxos ens ixen molt cars, no miren pels valencians, només es preocupen per vostés”.
La diputada alacantina ha incidit en l’elevada despesa de 366 milions d’euros de despesa en el sector públic instrumental, una despesa que augmentat ni més ni menys que en 1.000 milions d’euros des que el Botànic va arribar en poder l’any 2015, mentre als autònoms i les pimes no els donen ajudes per al pagament del lloguer, ni moratòries per a pagar impostos, ni suport per a l’ampliació de la mancava dels ICO…
Cerdán ha lamentat que el Botànic vulga afonar al sector turístic i de serveis i creu irreals les seues estimacions d’ingressos del pressupost quan estan arruïnant a hostalers i comerciants, els més afectats per les seues mesures restrictives durant l’Estat d’Alarma.
La diputada de VOX ha enlletgit la duplicitat d’òrgans i les seues estructures elefantiásicas i ineficients.
Cerdán ha preguntat durant el seu torn de rèplica: “Quina serà la taxa de cofinançament dels fons europeus de reconstrucció? Quan se suposa que ens transferiran aqueixos fons? Senyor Soler els tenim ja en el compte? Si no és així, castells en l’aire. Li repetisc senyor Soler: 366 milions més de despesa en el sector públic instrumental; 57 milions per als autònoms i pimes. Sap el que vol dir això? En què en comptes de comprar-me tres parells de sabates em compraré un; que en comptes d’anar tres vegades a la perruqueria aniré només una, i si m’arriba puc accedir a un bo viatge.”

Deixa el teu comentari