Cinc campions de la Comunitat Valenciana per a l’halterofília alzirenya

En el Centre Esportiu Creu del Grau de València el dissabte, 18 de setembre de 2021,es va celebrar el CAMPIONAT D’HALTEROFÍLIA DE LA COMUNITAT VALÈNCIA SUB-15 i SUB-17.

El Club Halterofília Alzira tenia sis classificats per a l’esdeveniment si bé Robert Strownoski va ser baixa d’última per molèsties musculars.

El primer a competir a les 10.30 del matí va ser Rubén Ortiz Lara en la cat. 89 kg. Va realitzar una magnifica competició alçant en Arrancada de 63 kg i 73 kg en Dos Temps, amb un Total Olímpic de 136 kg es va proclamar Campió de la C.V. en totes dues categories Sub-15 i Sub-17.

La segona a participar va ser la veterana de l’equip Andrea Bernia Rostoll va competir en la categoria de 45 kg realitzant en Arranacada de 33 kg i en D.T. de 44 kg va aconseguir el titule de Campiona Sub-17 en el seu últim any en aquesta categoria. Andrea en passades competicions ja havia realitzat la marca minima per al Campionat d’Espanya pel que el pròxim 23 i 24 d’Octubre participarà en el campionat d’Espanya Sub-17 que se celebrarà en Sant Ferran (Cadis).

La sessió de vesprada va començar amb la competició d’Héctor Soto Mira en la catergoria donen cat. 61 kg , els millors alçaments van ser Arrancada 55 kg i Dos Temps 65 kg. Amb un Total Olímpic de 120 kg va sumar altres dues medalles d’Or ,Campió Sub-15 i Sub-17.

El següent a competir va ser, el levantador Carles Malonda Ribes en la categoria 73 kg, amb una arrancada de 50 kg, un D.T. de 55 kg, per a un t.o. de 105 kg, obtuvó així un altre dos títols de Campió de la C.V. Sub-15 i Sub-17 .

El fermall final va ser amb la competició de Tihara Gisell Saldivar Gascón , amb tan sols 13 anys d’edat va debutar en la categoria +81 kg. Va realitzar sis alçaments valguts de 35 kg en arrancada i 51 kg en dos temps per a un total olímpic de 86 kg proclamant-se Campiona de la C.V. en les categories de Sub-15 i Sub-17 ,dos ors mes.

Destacar que Ruben i Héctor van realitzar les marques minimas per a participar en el pròxim Campionat d’Espanya sub 15, que se celebrarà a Cullera el mes de novembre.

La competició es va solapar amb la Fira de l’esport d’Alzira. Gràcies a l’equip d’entrenadors Toni Gordó juntament amb Héctor Lapo que va debutar com a entrenador en aquesta competició van estar acompanyant als levantadores en aquesta competició.

Deixa el teu comentari