Ciutadans Alzira lamenta que no s’hagen incorporat les seues propostes en els pressupostos de 2021

Vidal: “Encara que es reconeix que tenim un problema amb la partida excessiva de personal, no es fa res per rebaixar-la i augmentar la inversió”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha lamentat que “no s’hagen incorporat les seues propostes en els pressupostos de 2021”. “Sí hem aconseguit que es reconega que tenim un problema amb la partida de personal, que suposa més de la meitat del pressupost; però, de moment, en aquests comptes no es redueix”, ha explicat. 

El regidor de la formació taronja ha recordat que “Cs demanava que s’augmentara la inversió, que es congelaren o exoneraren impostos i que s’ajudara més a hostalers, pimes i autònoms”. “És una pena que hàgem perdut aquesta oportunitat per a impulsar el nostre teixit productiu, ja que és el generador de riquesa i ocupació en el nostre municipi, i l’està passant molt malament en aquesta crisi”. 

Per a Vidal, “hostalers, pimes i autònoms són els grans oblidats en aquest pressupost”. Per això, ha assegurat, “Cs continuarà sent útil i no cessarà en propostes de reactivació econòmica”. 

Deixa el teu comentari