Ciutadans celebra que s’haja atès la seua denúncia i el camí d’ADISPAC estiga arreglat

María José Llopis: “Tot i que hem hagut de sol·licitar-ho en múltiples ocasions en el ple i en la prensa, finalmente s’ha fet alguna cosa”

Alzira, divendres 3 d’agost de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha manifestat la seua satisfacció perquè “el camí que dóna accés a Adispac i al tanatori, entre altres llocs, ha estat asfaltat”. Llopis ha recordat que “Ciutadans ha denunciat en múltiples ocasions que este tram necessitava solucions”.

La regidora ha explicat que “després de diverses peticions al ple i a la prensa, l’equip de govern ha escoltat les nostres reclamacions i ha posat fi al lamentable estat en què es trobava esta via”.

D’altra banda, Llopis ha assenyalat que “espera que la resta de denúncies sigues ateses com més prompte millor i que es notifiquen les actuacions com cal a aquells que hem fet les denúncies”. “El menyspreu del tripartit als grups de l’oposició és més evident quan més a prop hi estan les eleccions” ha incidit Llopis, qui també ha conclòs que “tenen el costum de rebutjar i ridiculitzar les propostes de Ciutadans per després posar-les en pràctica ells com si foren iniciatives pròpies”.

Deixa el teu comentari