Ciutadans critica la gestió de personal de la Diputació i adverteix que el pla estratègic arriba tard

D’altra banda, la Diputació assumeix el compromís de destituir els càrrecs que se salten el protocol de vacunació a proposta de Cs 

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació, Rocío Gil, ha criticat “la gestió de personal que està fent el bipartit”. “Està molt bé que reconeguen que les coses no s’estan fent bé i que vulguen esmenar-les, però això s’hauria d’haver fet fa cinc anys i mig quan van començar a governar”, ha defensat, al mateix temps que ha advertit que “arriba tard”. 

A més, la diputada de Cs ha destacat que “l’informe d’Intervenció sobre l’àrea de Personal és contundent: bicefalies o caps sense subordinats”. “Ens sembla increïble que diguen que aquest informe i altres que vindran són per a millorar quan és la segona legislatura que governen i per tant són els responsables de la gestió”, ha explicat. 

Per part seua, el diputat de la formació taronja, Jesús Gimeno ha argumentat el vot en contra de la Relació de Llocs de treball (RPT) perquè “hi ha productivitats desnaturalitzades, 22 comissions de serveis fora de termini, i molt cap i poca tropa”. 

D’altra banda, Gimeno ha celebrat que “la Diputació ha assumit el compromís de destituir els càrrecs que se salten el protocol de vacunació a proposta de Cs”. “Esperem que aquesta iniciativa perquè cap polític es cole, s’execute i pose en el seu lloc a alcaldes com el de Rafelbunyol, que segueix aferrat la carregue després de vacunar-se quan no li tocava”, ha conclòs.

Deixa el teu comentari