Ciutadans (Cs) en Alzira vol posar negre sobre blanc la manipulació de Pascual al magatzem municipal

José Luis Ruiz: “Ens va fer creure que no existia cap programa informàtic de control per poder contractar un de nou”

Alzira, dimecres 21 de març de 2018. El representant de Ciutadans (Cs) a Alzira, José Luis Ruiz, ha posat de manifest “la manipulació” del regidor de serveis públics, Fernando Pascual, al magatzem municipal. Ruiz ha assenyalat que “ja l’any passat ens va fer creure que no hi havia cap programa informàtic amb el qual portar un control, però sí que existia una base de dades dissenyada per una de les seues treballadores”.

El regidor de Cs ha explicat que “això va provocar la denúncia de Cs, que exigia un control del treball realitzat i el material usat en estes dependències municipals”. “Va ser l’argument que Pascual necessitava per contractar un programa informàtic que fa el mateix que l’anterior, però amb un cost per a les arques municipals i el desprestigi consegüent per als treballadors que fins al moment s’havien responsabilitzat”, ha puntualitzat l’edil.

Ruiz ha expressat el seu desig que “esta vegada Pascual aclarisca la memòria del magatzem perquè les xifres registrades sorprenen pel poc creïbles que són”. El regidor ha posat com a exemple “els treballs per pintar un piló que costa 60 euros, i prop de 55.000 euros els treballs de pintura del mercat de proveïments”. No obstant això, en altres ocasions, “el cost de pintar pilars de ferro és de 27 euros”. Ruiz ha manifestat la seua perplexitat “per la poca coherència entre els costos dels treballs realitzats”.

D’altra banda, Ruiz ha aclarit que “la desconfiança suscitada res té a veure amb els treballadors del magatzem perquè, al cap i a la fi, ells són uns manats del seu responsable superior immediat”.

Per a finalitzar, ha assegurat que “comença a ser un costum que el regidor de serveis públics canvie les seues declaracions depenent del moment”. “Això sí que ens crea desconfiança per la poca veracitat i transparència que d’esta actitud es desprèn”, ha conclòs.

Deixa el teu comentari