Ciutadans (Cs) d’Alzira demana al tripartit que faja públics els contractes de 2018

Mª José Llopis: “Seguim tenint que endevinar els contractes al portal de transparència de l’ajuntament”

Alzira, dijous 5 d’abril de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis ha demanat al tripartit que “faça públics els contractes de l’actual exercici 2018”. Llopis ha explicat que “des del mes de desembre no s’ha publicat cap contracte al portal municipal, pel que seguim havent d’endevinar al portal de transparència de l’ajuntament”.

La regidora de Cs ha assenyalat que “el portal de transparència ha de ser real i funcional”. No obstant això, ha denunciat, “és fictici, maquilla la realitat”. Llopis ha advertit que “la falta de claredat l’única cosa que provoca als veïns és desconfiança”.

D’una banda, ha argumentat, “es obstaculitza la informació al ciutadà, qui hauria de poder vigilar la gestió municipal, si així ho desitja, accedint a les dades des del portal de transparència de què presumeix este equip de govern”.

D’altra banda, ha subratllat Llopis, “s’entorpix la tasca de control de l’oposició”. “Ens obliga a pidolar informació, dificultant el nostre treball diari i generant malestar perquè seguim esperant que responguen a les nostres peticions d’informació sobre contractes concrets”, ha criticat.

Deixa el teu comentari