Ciutadans d’Alzira demanen una comissió d’investigació pels treballs de pintura al carrer Callao

María JoséLlopis: “Hem optat per esta opció perquè no contesten a les nostres preguntes i no ens faciliten la información que reclamem”

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, MªJosé Llopis, ha demanat “una comissió informativa especial per aclarir tots els detalls relacionats amb les tasques de pintura al carrer Callao”. Llopis ha explicat que “els grups de l’oposició hem optat per este mecanisme de control perquè ni contesten a les nostres preguntes, ni ens faciliten la informació que reclamem”.

A més, la regidora ha declarat que “amb esta petició es vol evitar el silenci al que ens tenen acostumats quan fem preguntes incòmodes”. També ha afegit que “no podem permetre que ens maquillen més la realitat perquè els ciutadans es mereixen la transparència de la qual fan gala però no posen en pràctica”.

D’altra banda, Llopis ha recordat que “no podem fiar-nos del que es diu perquè en repetides ocasions han mostrat tindre diverses versions per a una mateixa qüestió”. “Esta és la conseqüència de no ser clars, que es sembra desconfiança i resta credibilitat”, ha conclòs la representant de Ciutadans.

Deixa el teu comentari