Ciutadans demana en el ple que s’inste a la Conselleria a que solucione la falta de serveis sanitaris a la Barraca

  • Llopis: “Això és fruit de la no previsió i de seguir aplicant el principi d’improvisació a què ens té acostumats el tripartit “

Alzira, jueves 26 de juliol de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha demanat en el ple municipal que “s’inste a la Conselleria a que solucione la falta de serveis sanitaris a la Barraca d’Aigües Vives”. Llopis ha declarat que “això és fruit de la no previsió i de seguir aplicant el principi d’improvisació a què ens té acostumats el tripartit”.

A més, la regidora ha explicat que “no només es tracta de donar servei als veïns que tenen la residència habitual en esta entitat local, sinó també de satisfer les necessitats de tots aquells que durant l’època estival també visiten la població”.

D’altra banda, Llopis ha recordat que “un altre exemple de la falta de previsió és el que ha passat amb la zona d’aparcament de l’Hospital de la Ribera o la presumpta necessitat de maquillar les dades per evitar que es conega esta tendència a la improvisació”

Deixa el teu comentari