Ciutadans demana que es publiquen les repostes del bipartit a les preguntes de l’oposició

Gil: “L’activitat dels grups entre els plens han de ser públiques perquè la ciutadania conega la fiscalització i els seus resultats” 

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València, Rocío Gil, ha demanat que “es publiquen les repostes del govern a les preguntes de l’oposició”. La moció de la formació taronja, registrada hui, “proposa que les preguntes dels grups i les seues corresponents respostes per part del bipartit s’adjunten a les actes dels plens perquè siguen públiques”, ha explicat la diputada de Cs. 

D’aquesta manera, ha argumentat, “la ciutadania podria veure el treball que realitzem”. “Ciutadans registra moltes preguntes sobre les diferents àrees, que passen desapercebudes per als valencians a pesar que algunes albiren detalls importants”, ha destacat. 

A més, la portaveu ha denunciat que “en algunes respostes se’ns demana confidencialitat”. “No entenem que això ocórrega quan estem preguntant per assumptes que afecten les arques públiques i interessen a la ciutadania”, ha criticat. 

Per això, ha argumentat, “esperem que el bipartit siga coherent amb les seues declaracions públiques i la seua gestió, va crear en 2016 una àrea de transparència a la qual ha dedicat ja més de set milions d’euros, i vote a favor d’aquesta proposta que només pretén que tots guanyem”. “En Cs estem convençuts que a major transparència, menor corrupció”, ha defensat.

Deixa el teu comentari