Ciutadans exigeix a l’Ajuntament “reaccionar” enfront de la situació dels autònoms a Burjassot

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Burjassot, Toni Subiela, ha exigit a l’executiu local “reaccionar enfront de la situació de crisi a la qual s’estan enfrontant els autònoms del municipi a conseqüència de les mesures per a lluitar contra el coronavirus”.

En aquest sentit, Subiela ha recordat que “Cs Burjassot va reclamar en el ple de la setmana passada que l’equip de govern aprove de manera immediata ajudes per als autònoms del municipi”. “No ens podem permetre que quan acabe la crisi sanitària, més de la meitat dels comerços i petites empreses de Burjassot hagen tancat per fallida”, ha assegurat el regidor.

L’edil de Cs ha explicat que l’Ajuntament no ha aprovat “ni una sola mesura en més de 15 dies d’estat d’alarma destinada a pal·liar els enormes problemes econòmics als quals s’enfronta el teixit comercial i empresarial de Burjassot”. Subiela ha insistit que “Burjassot no pot continuar esperant les ajudes als autònoms des de la Generalitat o des del Govern central perquè són totalment insuficients”.

“Els autònoms de Burjassot necessiten sentir que el seu ajuntament està al seu costat, secundant-los, i que no deixarà caure cap empresa ni permetrà que es perda cap ocupació”, ha afegit el portaveu de la formació liberal.

A més, l’edil ha destacat que “Ciutadans Burjassot ha fet arribar a l’equip de govern una sèrie de propostes entre les quals s’inclou la creació d’un fons extraordinari d’ajuda al qual s’hauria de tindre accés de manera senzilla i ràpida”.

“No pot passar ni un dia més sense que es destine una partida pressupostària per a ajudar els autònoms a sobreviure a la crisi”, ha indicat Subiela, qui ha assenyalat que, amb l’aprovació dels fons de cooperació municipal, Burjassot rebrà quasi un milió d’euros”. “L’Ajuntament té els diners i ha de posar-lo al servei de les màximes prioritats del poble”, ha conclòs.

Comenta la notícia