Ciutadans proposa la creació d’una mesa de treball per solucionar la falta d’auditoris a Alzira

María José Llopis: “Som una ciutat molt activa socialment i culturalment, i necessitem nous espais per acollir els actes que es generen”

Alzira, divendres 22 de juny de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha proposat a l’equip de govern “la creació d’una mesa de treball en què estudiar les possibles solucions davant la falta d’auditoris a la ciutat perquè el Gran Teatre i la Casa de la Cultura estan desbordats”. Llopis ha explicat que “Alzira és una ciutat molt activa socialment i culturalment, per la qual cosa es necessiten espais nous per poder acollir tots els actes que es generen”.

La representant de Ciutadans ha assenyalat que “este és un tema que afecta tota la ciutadania i que molts col·lectius ens han traslladat les seues queixes davant d’esta necessitat”. A més, ha afegit que “atès que és un problema de tots, la solució també ha de ser abordada per tots: grups polítics i agents socials”.

D’altra banda, Llopis ha concretat que “el que Ciutadans vol és que tots puguen aportar idees per consensuar allò que es decidisca fer perquè possiblement siguen accions a llarg termini i cal garantir que es facen independentment del signe polític que governe en cada moment”.

Deixa el teu comentari