Claudia Rubio i Niklas Morales de Torrent aconsegueixen dos ors i una plata en el XLVIII Campionat d’Espanya sub20 de Pista Coberta

Els atletes torrentinos van aconseguir tres medalles a més de batre les seues marques personals en la competició disputada en Antequera

A aquestes medalles se li suma una tercera posició que va aconseguir Empar Vizcaino corrent els 3.000m en el Campionat d’Espanya de Camp a través Feddi 2021

L’atletisme a Torrent està d’enhorabona gràcies als excel·lents resultats aconseguits en competició pels seus atletes el passat cap de setmana.

El primer or el va aconseguir Claudia Rubio el dissabte en la competició de triple salt. Claudia va començar amb un salt de 12,42m amb el qual es va posar en primera posició i va batre la seua marca personal, a més de superar el rècord del club de la categoria. Aquesta increïble marca li va valdre a Claudia per a emportar-se l’or, al qual va sumar una plata el diumenge en la prova de salt de longitud. En aquesta modalitat Claudia va començar amb un salt nul, el segon va ser de 5,45m, en el tercer va tornar a fer nul i el quart va aconseguir un gran salt de 5,89m, igualant la seua millor marca i col·locant-se en segona posició amb la mateixa marca que la primera classificada. En el cinqué salt va tornar a fer nul i en el sisé va saltar 5,74m.

El mateix diumenge a les 13.15 h va ser el torn de Niklas, que va aconseguir realitzar una gran carrera de 60mv en la 2a semifinal i classificar-se per a la final. En la final va aconseguir guanyar l’or des del carrer 4, realitzant un magnifique temps de 8’00 aconseguint a més batre la seua marca personal.
A més de les medalles reeixides cal destacar la participació d’Empar Vizcaino en el Campionat d’Espanya de Camp a través Feddi 2021 disputat a Dos Hermanas. Empar va córrer els 3.000m quedant en tercera posició amb una gran marca de 12’48”.