Clausura dels Campus Esportius i promoció de la campanya Beu aigua de l’aixeta

Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, ha assistit als actes de clausura del Campus del Club d’Atletisme, que ha estat celebrant-se al recinte esportiu de Venècia, i a la Gimnàstica Rítmica. Ha agraït, tant a monitors com a participants, la seua implicació en els Campus en estos moments de nova normalitat en el que tenim que realitzar les nostres activitats baix un estricte control, mentre tinguem que seguir convivint amb la pandèmia de la Covid-19.


Aprofitant les clausures el regidor d’Esports, també responsable de l’àrea de Serveis Urbans, ha incidit en la campanya “Beu aigua de l’aixeta”, repartint a tots els participants dels campus un envàs amb aigua.

Cal recordar que l’aigua de l’aixeta d’Alzira és potable i està molt controlada amb nombroses analítiques realitzades per les companyies subministradores i administracions sanitàries d’àmbit autonòmic i estatal.


El regidor ha recordat que la nostra aigua té una composició química molt semblant a la de les aigües embotellades a més de resultar molt més econòmica que l’aigua embotellada.

Deixa el teu comentari