Climent trasllada la preocupació del sector automoció pel Brexit i el proteccionisme nord-americà

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafa Climent, ha participat en la sessió plenària del Consell Interterritorial d’Internacionalització (CII) celebrada a Madrid i presidida per la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Climent ha participat en la reunió acompanyat per la directora general de l’Institut de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, en representació de la Comunitat Valenciana. Durant la seua intervenció, Climent ha destacat la necessària col·laboració amb la resta d’agents, “una política que estem seguint a la Comunitat Valenciana”, amb una tendència de rècords històrics en exportació en els últims anys.

Malgrat aquestes dades, Climent ha coincidit amb la resta de representants de les comunitats autònomes en la preocupació de sectors exportadors com el d’automoció pel Brexit i el proteccionisme del mercat nord-americà.

A més, ha destacat la necessitat d’incidir i reforçar la formació en idiomes dels joves a fi de poder aconseguir l’objectiu d’especialitzar recursos humans en internacionalització.

“Des de l’Administració valenciana hem triplicat el nombre de beques d’especialització però trobem dificultats per a trobar joves amb la formació requerida en idiomes”, ha assenyalat.

Deixa el teu comentari