El Club ADERES rebrà 4100 euros per als seus desplaçaments procedents del programa #RedSolidariaBankia

El passat mes d’abril, s’anunciava que el Club ADERES Burjassot havia sigut l’entitat de caràcter social triada per l’entitat bancària Bankia per a ser la beneficiària del projecte #RedSolidariaBankia. Una iniciativa del director de l’oficina bancària a Burjassot, Antonio Nicolás Zurita, que en el seu moment va compartir amb la regidora responsable de Serveis Socials, Olga Camps i que, entre tots dos, van convenir que ADERES complia tot el perfil per a poder rebre aquesta ajuda social.

Doncs bé, fa escassos dies, el propi director de Bankia Burjassot va comunicar a la regidora que ADERES rebrà una suma de 4100 euros, procedent del projecte #RedSolidariaBankia. Una notable quantitat econòmica que el club emprarà per a finançar el cost dels desplaçaments que ha de realitzar en 2018 per a estar present en totes les competicions esportives que ADERES té en el seu calendari.

El projecte presentat a #RedSolidariaBankia, i que ha sigut finalment beneficiari de l’ajuda, aposta per la integració social de les persones amb discapacitat, objectiu prioritari de ADERES que, de forma pràctica, senzilla i motivadora, incideix en la millora de la qualitat de vida de les persones que conformen aquesta associació.

La convocatòria d’Acció Social de Bankia recolza iniciatives socials que milloren la vida de les persones més vulnerables, cobrint les seues necessitats bàsiques i garantint els seus drets, perquè puguen participar en la societat amb plena igualtat de condicions i aportar tot el seu valor

Deixa el teu comentari