El Club d’esgrima La Robera Sala d’Armes de Benetússer ha rebut un premi pel seu bon fer.

La campiona d’Espanya d’Esgrima Laura Pérez, porta endavant un bon projecte amb el Club d’esgrima La Robera d’Armes de Benetússer.

El Club d’Esgrima La Robera d’Armes de Benetússer arranca esta temporada en més il·lusió que mai.

El Club d’esgrima La Robera Sala d’Armes de Benetússer ha arrancat aquesta temporada en més força que mai, amb moltes ganes i il.lusió i es que gracies al treball realitzat en la temporada anterior, els resultats els avalen i les noves incorporacions al club, han anat creant i perfilant la seua pròpia metodologia. El seu mètode és diferencia d’uns altres, per tres vessants: integració social, oci a través de l’esport i circuit de competició federat.

El seu projecte se centra en armes i modalitats que, actualment, estan en creixement, per la qual cosa la seua pràctica i labor, queden diferenciats del treball d’altres clubs. L’Esgrima és un esport que

Benetússer va celebrar la seua XVII Gala de l’Esport en el Centre Cultural ‘El Molí’. El Club d’Esgrima La Robera d’Armes va ser premiat, Laura Pérez Aguado és campiona d’Espanya d’Esgrima i professora d’este club.

El mètode de la Robera Sala d’Armes es diferencia d’uns altres per la integració social, oci a través de l’esport i circuit de competició federat.

L’esgrima és un esport que el practiquen homes i dones, és un esport que fomenta.

L’esgrima és l’escacs de moviment i no hi ha dubte que Laura Pérez junt al seu equip i l’Ajuntament de Benetússer estan duent a terme un bon treball.

Deixa el teu comentari