El Club de Tir amb Arc d’Almussafes arreplega un or i una plata en la Copa Federació

L’entitat encara així la recta final per al Campionat d’Espanya que se celebrarà aquest cap de setmana en Langreo (Astúries)

Almussafes, a 6 de febrer de 2018. Emi Lucha va aconseguir el passat diumenge 4 de febrer alçar-se amb l’or en menors de 14 anys i Ferran Rodrigo la plata en la Copa Federació de Tir Amb Arc de la Comunitat Valenciana. El Club de Tir amb Arc d’Almussafes es posiciona així amb grans perspectives de cara al Campionat d’Espanya que se celebrarà en la localitat de Langreo (Astúries) aquest cap de setmana.

Després dels bons resultats obtinguts el diumenge 28 de gener en el campionat autonòmic, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes ha tornat a demostrar que continua amb grans possibilitats de triomf aquesta mateixa setmana en el Campionat d’Espanya que se celebrarà en la localitat asturiana de Langreo.

El passat diumenge 4 de febrer l’entitat va aconseguir un or i una plata en les proves de la Copa Federació disputades en el Pavelló Poliesportiu de La Pobla, on han aconseguit uns bons resultats que per a la junta directiva “ens fan encarar la recta final per al campionat d’Espanya d’aquesta setmana amb immillorables perspectives de realitzar una bona competició”.

Emi Lucha es va alçar amb la victòria en menors de 14 anys i Ferran Rodrigo es va adjudicar la segona plaça amb bones eliminatòries. En arc nu, l’arquera Vicenta Polo va aconseguir situar-se també en els primers llocs, mentre que Yoli Lucha continua amb la seua particular recuperació i des del club esperen que “prompte puga estar al 100% perquè el seu treball puga donar fruits”.

Les bases d’aquest campionat estableixen que les proves es desenvolupen a través d’una sèrie d’eliminatòries mixtes dividides en grups i es proclama guanyador aquell que haja aconseguit superar un major nombre d’eliminatòries.