El Col·legi Municipal de Benimaclet ensenya als seus alumnes a treballar els productes de l’hort des dels 3 anys

Este matí els xiquets i les xiquetes de 6é de primària d’esta escola

Hui, les xiquetes i els xiquets de 6é de primària han après nous llisons a l’hort del seu col·legi. Una forma divertida d’aprendre altres assignatures com les matemàtiques mentre coneixen tots els processos de creació a este hort.

Es tracta d’un projecte educatiu que, des del Col·legi Municipal de Benimaclet, han posat en marxa per a que tots els seus alumnes, des dels 3 anys fins a sisé de primària, es relacionen amb el camp i coneguen, a fons, el llarg procés d’elaboració que requereixen, diàriament, cada una d’estes fruites i verdures.

Cada 15 dies, les diferents classes d’esta escola cultiven diferents productes ecològics des de carxofes, faves o coliflor fins a freses, llimes, tomaques. Tot depenent de l’estació de l’any.

Tot amb la finalitat per a que desenvolupen el seu esperit ecològic, les tasques de plantar i netejar este hort igual que també reguen el producte.

Una forma diferent per a que, des de ben menuts, comencen a relacionar-se amb els productes típics de la nostra dieta mediterrània.

Deixa el teu comentari