Colomer ressalta la importància de ‘consolidar aliances per a reforçar els valors mediterranis, base de la nostra actual campanya turística’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància de “consolidar aliances per a reforçar els valors mediterranis, base de la nostra actual campanya turística”.

Així ho ha assenyalat Francesc Colomer en el CdT d’Alacant, on ha assistit a les activitats organitzades per Casa Mediterráeo amb motiu de la IV Trobada amb països del Mediterrani, dedicat en aquesta ocasió a Israel.

S’ha celebrat una classe magistral de cuina del xef israelià Ilian Garusi, del restaurant Satya de Jerusalem, a més d’un fòrum empresarial amb la participació d’importants personalitats com l’ambaixador d’Israel, Daniel Kutner, i l’ambaixador d’Espanya a Israel, Manuel Gómez-Acebo.

Colomer ha agraït a Casa Mediterrani “el gran treball que estan duent a terme per a poder compartir amb països mediterranis la formació que s’ofereix en la Xarxa de Centres de Turisme, que aconsegueix elevats nivells de qualitat en els alumnes, a més de poder promocionar la nostra oferta turística i cultural”.

Deixa el teu comentari