Colomer ressalta la importància de la celebració del fòrum ‘AviaDev Europe’ a València, ‘on es donen cita les principals aerolínies i aeroports del món’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància de la celebració de l’I Fòrum AviaDev Europe a València, “on es donen cita les principals aerolínies i aeroports del món”.

Així ho ha manifestat Francesc Colomer en la inauguració del Fòrum ‘AviaDev Europe’, on ha participat juntament amb el director general de AviaDev, Jon Howell, i la primera tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez.

‘AviaDev Europe’ és el nou fòrum de desenvolupament de l’aviació amb un fort enfocament en els aeroports regionals, les aerolínies i les autoritats de turisme.

L’organització ha anunciat que València tornarà a acollir la celebració del fòrum ‘AviaDev Europe’ el pròxim any.

El titular de Turisme ha posat l’accent que “és molt important reforçar la connectivitat aèria i avui es concentren a València grans prescriptores de la nostra destinació, és aquest important fòrum que esperem que es puga consolidar en les pròximes edicions”.

Colomer ha destacat que “hem crescut molt en els últims anys en turisme internacional i les xifres de l’INE publicades ahir mateix mostren que tant octubre com el conjunt de l’any incrementa les xifres de l’any interior i la rendibilitat del turisme internacional”.

Colomer ressalta que “els assistents a aquest fòrum representen la capacitat de la nostra destinació per a atraure turistes” i ha assenyalat que “els nostres tres aeroports són una peça fonamental de la nostra rellevància i posicionament”.

El responsable de Turisme ha incidit que “un aeroport no fa una destinació, la gent viatja per mil motius, entre ells la cerca de l’experiència i la felicitat a través de rutes com la de la Seda o el Grial”, i ha afegit que la Comunitat Valenciana “compta amb una oferta turística molt diversa a més viu una edat d’or de la gastronomia, compta amb patrimonis de la humanitat, amb platges reconegudes o parcs naturals, entre altres arguments per a seduir i atraure turistes”.

“Aquesta convocatòria és molt important per a nosaltres i esperem que gaudisquen durant la seua estada del nostre principal argument, l’hospitalitat” i ha posat l’accent que som la capitalitat de l’hospitalitat mediterrània”, ha dit.

Per la seua banda, la primera tinent alcalde de València, Sandra Gómez, ha agraït a l’organització l’elecció de València com a seu per a aquest I Fòrum Europeu d’Aviació Regional i ha assenyalat que “per a nosaltres és un autèntic plaure convertir-nos en la ciutat del debat i la reflexió sobre les tendències i reptes als quals s’enfronta aquest sector”.

Així mateix, Gómez ha recalcat que “la ciutat de València, la Comunitat i l’aeroport treballem en estreta col·laboració, per a promoure València com a destinació per a tot l’any” i ha apostat per “seguir treballant per a impulsar les destinacions singulars, autèntics, creatius, competitius, professionalitzats i compromesos amb un progrés conjunt i sostenible, que dóna respostes a les necessitats que es plantegen, i, per descomptat, de les persones que en elles viuen”.

Deixa el teu comentari