Comença a Burjassot el programa T’Avalem Noves Oportunitats del qual es beneficiaran deu alumnes-treballadors

L’Ajuntament de Burjassot va donar per començat, el passat 30 de desembre de 2021, el programa T’Avalem Noves Oportunitats, per al desenvolupament del programa mixt d’ocupació-formació “Garantia Juvenil”. Es tracta d’un nou projecte de formació en alternança amb l’ocupació, impulsat per la Generalitat Valenciana, des de LABORA, a la concessió de la qual ha accedit el Consistori, l’objectiu del qual és el desenvolupament d’actuacions de conservació, revitalització i enjardinament dels parcs i zones verdes escolars de Burjassot. A l’inici d’aquest taller, que ha tingut lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, han acudit l’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb la regidora d’Educació, Manuela Carrero i la regidora de Promoció d’Ocupació, Rosa Coca per a saludar a alumnes i professors.

El programa T’avalem Noves oportunitats, del qual es beneficien dotze persones, entre alumnes-treballadors i personal docent, té una duració de 12 mesos, equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, que també està dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional dels participants, als efectes dels quals es dedicarà a formació teòrica un mínim del 25% de la duració del projecte. Els alumnes treballadors, deu en total, cursaran dos certificats de professionalitat: activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (AGAO0108) i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (AGAO0208).

Els programes T’Avalem tenen com a objectiu millorar la ocupabilidad de les persones en situació de desocupació que presenten dificultats d’inserció laboral o que pertanguen a col·lectius vulnerables. D’aquesta manera es pretén dotar a les persones participants de les eines necessàries per a facilitar el seu accés al món laboral a través de l’aprenentatge d’un ofici i de l’obtenció d’una formació acreditada.

Comenta la notícia