Comença el repartiment de 14.000 màscares a tots els habitatges de Benetússer

L’Ajuntament reparteix des del dimecres un parell de màscares gratuïtes a cada habitatge, totes recolzades per la norma UNEIX 065, reutilitzables i llavables.

Benetússer, 29 abril 2020.- L’Ajuntament de Benetússer treballa en un pla de seguretat per a dotar a tots els habitatges del municipi de màscares que es repartiran per la població des de primera hora del dimecres de manera progressiva en diferents jornades.

En total s’entregaran 14.000 màscares reutilitzables, que han sigut comprades pel Consistori en una compra conjunta que han realitzat els municipis de la comarca a través de la Mancomunitat de L’Horta Sud.

L’alcaldessa de Benetússer ha posat l’accent que aquesta és una acció “per a millorar la seguretat de les persones que salen a treballar o a comprar productes de primera necessitat, mentre s’estabilitza el mercat de vendes de màscares en les farmàcies”.

La primera remesa de màscares va ser entregada el dimarts a l’Ajuntament de Benetússer que ja està repartint en els domicilis mitjançant la brigada de serveis municipals en cada edifici. Les màscares estan recolzades per la norma UNEIX 065 i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Són reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades fins a deu ocasions. Amb cada màscara s’adjunta un xicotet manual d’instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantindre-les i guardar-les amb totes les garanties.

Des del consistori recorden que l’ús de màscares no és obligatori però sí recomanable i que ha de complementar-se amb la resta de mesures bàsiques de seguretat com la higiene de mans i guardar les distàncies.

Comenta la notícia