Comença la Setmana Cultural de l’Associació Dones d’hui d’Alfafar

Fins al dissabte 10 de novembre tindran lloc les activitats amb les quals l’Associació Dones Avui d’Alfafar obri el curs 2018-2019.

Campionats, ball i cultura protagonitzen un programa d’activitats que finalitzarà amb un viatge cultural a Denia.

Ahir va tenir lloc la inauguració de la XXV Setmana Cultural de l’Associació Dones d’Avui d’Alfafar en la seu situada en la Plaça Poeta Miguel Hernández del Barri Orba. Amb la presència de la regidora de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament, Fina Carreño, la celebració d’un curs de cuina va suposar el tret d’eixida a les variades activitats programades fins al dissabte 10 de novembre.

Avui dimarts tindran lloc en la seu de l’Associació els campionats de parchís i dòmino en els quals es decidiran els participants en les finals de demà dimecres. El dijous queda reservat per a la presentació a partir de les 18.00 h. en la Sala Sanchís Guarner del llibre biogràfic de Vicente Sala Mercedes, una xiqueta de la guerra, en el qual es narra el dur i llarg exili a la Unió Soviètica de Mercedes Hernández Pujol, veïna d’Alfafar, com a conseqüència de la Guerra Civil espanyola.

El divendres i el dissabte tindran lloc les activitats més festives amb la celebració del sopar i el ball en el Centre de Majors d’Alfafar i la visita cultural a Denia que inclou també passege amb vaixell. Amb la Setmana Cultural, en la qual col·labora l’Espai d’Ugualtat de l’Ajuntament d’Alfafar, l’Associació Dones d’Avui d’Alfafar inicien les activitats del curs 2018-2019.

Deixa el teu comentari