Comencen els tallers del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

La matrícula per completar els grups on encara queden places continuarà oberta al llarg d’aquest mes de novembre i el mes de decembre

El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta inicia la pròxima setmana, a partir de dilluns 16 de novembre, les classes de la seua oferta formativa de tallers.

Després d’unes setmanes d’organització, formalització de preinscripcions i matrícules i formació dels grups, les classes començaran amb huit grups distribuïts en activitats com pintura, mindfulness o anglés.

Encara que el curs ja haja donat inici, el termini d’inscripció continuarà oberta per a la majoria de tallers al llarg d’aquest mes de novembre i també en desembre. Les persones interessades a  apuntar-se en alguna d’aquestes formacions ho pot fer de manera presencial al mateix Centre de Formació, en l’horari d’atenció, o per via electrònica, a través de l’adreça https://aucaextraescolares.es/alta-actividad-cfpa-ayto-paiporta/. Activitats com fotografia, pilates, ball modern, costura, llenguatge de signes o nutrició compten encara amb places vacants.

La Regidoria d’Educació, responsable del Centre de Formació i de la planificació de la seua activitat, garanteix el seguiment de totes les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la covid per donar les màximes garanties de seguretat quant a la prevenció de contagis a l’hora de fer classe. “Hem apostat per la presencialitat reduint l’alumnat per classe, que estarà al voltant de les 20 persones per aula. Els espais habilitats també compten amb totes les garanties de ventilació i separació per mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones. Per tant, des d’Educació donem tota la seguretat i tranquil·litat a les persones interessades a apuntar-se en qualsevol formació i animem a la població paiportina a triar i matricular-se en alguna de les propostes del seu interés”, ha manifestat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Tota la informació detallada sobre els grups, horaris i oferta formativa es pot consultar al web del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta i a través de la seua pàgina de Facebook.

Així mateix, des del Centre de Formació es recorda que ja estan en marxa els grups de conversa Rogles de Babel i que la inscripció, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, continua oberta per a totes les persones interessades a practicar anglés, francés, italià, alemany o àrab en nivell bàsic, intermedi o avançat.

Deixa el teu comentari