Comencen les obres d’adequació del nou tram d’accés al poliesportiu Pérez Pu

22 de novembre de 2017 – Alzira contarà amb un tram d’accés , des del Pont de Ferro al c/Ronda de Barrablet, fins al poliesportiu Pérez Puig amb un projecte que pretén aproximar les instal·lacions a la ciutat, amb les obres necessàries per a la construcció d’un tram d’accessibilitat des del punt actual fins al centre esportiu.

La Regidoria de Gestió Urbanística informa que dins de les obres de condicionament per a realitzar el nou tram inclouen, entre altres tasques, el desbrossament de la zona, muntatge de servicis, casetes d’obra, realització de rases, alçament de mobiliari urbà i elements d’il·luminació i la seua posterior col·locació, pavimentació i finalització d’obra. Tot allò amb una inversió de 35.000 euros.

El regidor responsable de l’àrea encarregada de les obres, Fernando Pascual, assegura que “amb este tram, estem segurs que es farà més còmode el trànsit d’esportistes i usuaris, al mateix temps que la zona millorarà molt la seua accessibilitat i seguretat. Un projecte que junt amb els que ja s’han executat i altres que arribaran faran d’Alzira una ciutat sostenible, moderna i accessible per a tots”.

 

Deixa el teu comentari