La Comunitat Valenciana rebrà 11,1 milions d’euros per a activar el Pacte d’Estat contra la Violència Masclista

Els fons destinats des del Govern se sumen als 12,8 milions d’euros consignats pel Consell

La Comunitat Valenciana rebrà 11,1 milions d’euros del Govern central per a la posada en marxa del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, que estava paralitzat per falta de fons des que es va aprovar fa 11 mesos.

Així, la Comunitat Valenciana rebrà 11,1 milions d’euros dels 120 milions que el Govern d’Espanya va a repartir entre les comunitats autònomes per al desenvolupament del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Aquesta quantitat se suma als 12,8 milions que el Govern valencià ha disposat en el marc del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere promogut per la vicepresidenta del Consell i subscrit per diferents administracions públiques i agents polítics socials, econòmics, cívics i culturals en abril de 2017.

Aquests fons, es destinaran a seguir reforçant les polítiques d’igualtat que des de fa 3 anys s’estan posant en marxa des del Consell. Mesures com el reforç en la xarxa de protecció de les víctimes de violència de gènere o l’eliminació del requisit d’estar al dia amb la seguretat social o Hisenda per poder rebre les ajudes per part de les dones víctimes de violència de gènere.

Deixa el teu comentari