Concentració al Pont de Ferro de Fortaleny per reclamar la passarel·la

La Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny ha convocat aquesta matinal lúdica per dur a terme la seua reivindicació aquest diumenge 6 de maig.

La Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny ha convocat per a aquest diumenge 6 de maig una matinal lúdica per reclamar una resposta a l’administració davant la reivindicació de la passarel·la.

Les obres de restauració patrimonial d’aquest pont centenari, inaugurat el maig de 1916, es troben en el seu equador i les diferents associacions reclamen una passarel·la que, per damunt l’autovia A-38, ha d’unir Sueca i Fortaleny per a ciclistes i vianants pel vell pont.

La Diputació està duent a terme la primera fase d’una obra que, segons la Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny, es va haver d’iniciar en 2010 i reclamen al President de la Diputació, Jorge Rodríguez, que pose terminis i habilite partides econòmiques per a la recuperació íntegra del vell pont.

Així mateix, l’acte del pròxim diumenge pretén ser una festa lúdica. Sota els eslògans “Celebrem les obres del pont” i “Exigim la passarel·la”, els assistents es trobaran a les 10 del matí al pont, des d’on aniran al poble de Fortaleny, tal com han indicat, per reclamar a l’administració els “deures pendents”.

Associacions d’Alzira, l’Alcúdia, Corbera i València, entre altres, s’uniran a la concentració d’aquest diumenge.

Deixa el teu comentari