Concerts 9 d’octubre a Alzira

cartell Concerts 9 octubreEl pròxim 9 d’octubre celebrem el dia del poble valencià amb la companyia de Txarango i La Gossa Sorda en un concert únic i irrepetible. Alzira acollirà uns dels últimes actuacions de La Gossa Sorda, dintre de la que serà l’última gira que realitzarà el grup de Pego abans del seu comiat dels escenaris.

D’altra banda, comptarem amb Txarango en un cartell imprescindible per primera vegada a la nostra ciutat. Gaudirem del concert d’este grup abans de la seua aturada creativa, ja que esta serà l’última oportunitat de veure’ls fins el seu retorn al 2017. El concert d’Alzira es l’últim que realitzaran a terres valencianes abans del comiat de gira a Barcelona on l’èxit de Txarango ha fet que totes les entrades s’esgotaren.

El dos grups estaran acompanyats de les agrupacions locals Los Offbeaters i La Fúmiga que completaran la nit de festa.

El preu de les entrades es de 7€ anticipada i 10 € a la taquilla el mateix dia del concert. El concert es realitzarà al recinte firal a les 21.30 hores. Les entrades estaran a la venda en la Taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores, www.instanticket.es i al telèfon 902444300.

Deixa el teu comentari