Conclou el Taller d’Ocupació «Picassent Gestiona»

Durant un any, 30 persones del municipi s’han format en la branca administrativa i la de forja al Centre de Formació «Les Palmeres»

El Taller d’Ocupació «Picassent Gestiona» arriba a la seua fi. Hui, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de l’àrea de Formació i Ocupació, Mónica Olguin, han fet entrega dels diplomes acreditatius a cadascuna de les persones participants en esta aposta municipal per l’ocupació i la formació que ha tingut una duració d’un any. 

El taller, que es va iniciar en desembre de 2019, ha contemplat tres especialitats: dos de la branca administrativa i una de forja, i ha comptat amb un pressupost total de 711.164’40 €, cofinançats pel Ministeri de Treball, la Generalitat i el propi Ajuntament.

Les sessions teòriques, han tingut lloc al Centre municipal de Formació «Les Palmeres» i la part pràctica del taller s’ha desenvolupat en diferents departaments de l’Ajuntament. 

Tant l’alcaldessa com l’edil de l’àrea han agraït el treball desenvolupat al Consistori, tot i desitjant-los molta sort en el seu futur laboral.

Deixa el teu comentari