Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

La paella valencia reunix sota la seua tradicional recepta set paísos diferents de quatre continents que es prepararan a tot el món per a concursar.

Esta edició, que tendrá lloc el proper 16 de setembre, es la suma de molts components com ilusió, treball, participants i com no, la gastronomia que dóna com a resultat la millor paella del món.

L’acte ha tingut lloc a l’espai de València Turisme situat en el conegut edifici del Cub de les Comarques de la Marina. En ell s’ha mostrat com el concurs busca ensenyar com es cuina la vertadera paella valenciana.

A més, busca una major projecció del territorio valencià i aglutina alguns dels seus millors ingredients: productes de la terra i una manera singular d’elaborar-los, de viure i de compartir la gastronomia, per la qual cosa simbolitza una de les claus més importants del turisme en l’actualitat així com de la filosofia Del Tros al Plat que impulsa València Turisme

La millor paella del món será cuinada per un dels 40 participats seleccionats cuidadosament dentre 7 paísos de 4 continents diferents.Japó, França, Costa Rica, EE. UU, Australia, Méxic i Perú.

A més del concurs, es declararà el proper 20 de setembre el dia mundial de la paella, però no qualsevol paella, sinó aquella amb els ingredïents que correspón.

El que es busca amb tot açò és poder traslladar la cultura dels valencians al extranger.

I finalment, poder donar a coneixer el secret millor guardat dels valencians.

Deixa el teu comentari