“Connectades-Enfortim la Igualtat” un programa impulsat per d’Albalat de la Ribera, Corbera i Favara

Els Ajuntaments d’Albalat de la Ribera, Corbera i Favara, tots ells amb els serveis socials d’atenció primària bàsica comarcals pertanyents a la Mancomunitat de la Ribera Baixa  i adherits a Xarxa Salut, treballen de forma coordinada en el desenvolupament local i comarcal del citat projecte subvencionat. 


Aquest projecte treballa conjuntament amb les dones en la recuperació i reincorporació dels vincles de suport social mitjançant la creació d’un grup estable socioterapèutic i d’ajuda mútua dins del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana de la Conselleria. 


El programa, anomenat “Connectades-Enfortim la Igualtat”, és completament innovador, ja que fins aleshores no s’havia proposat mai un projecte que treballarà amb tres localitats, circumstància que els permet interactuar, compartir i aprendre conjuntament.


Des de l’Ajuntament de Corbera conjuntament amb la Regidoria d’Igualtat i la Treballadora Social, es treballa coordinadament amb l’equip social d’atenció primària bàsica de la Mancomunitat, sanitat, educació i Policia Local per tal de crear accions i intervencions de prevenció en l’àmbit municipal.

Deixa el teu comentari