Continuen les tasques de ressembra al Luis Suñer d’Alzira

El terreny de joc de l’estadi Luis Suñer Picó continua amb el procés de ressembra, en tot moment baix la supervisió dels tècnics de l’empresa encarregada de dur a terme les tasques de recuperació de la gespa natural.

Esta pròxima setmana, dilluns i dijous, hi ha previst tornar a actuar sobre el terreny per tal d’afavorir el creixement de la planta, complint els terminis previstos per a cada fase. Ara cal anar amb compte, ja que cal previndre l’aparició del Pythium, malaltia que pot causar problemes a la varietat de gespa ressembrada, segons han determinat els tècnics. 

Pel que fa al tema de la segada, els responsables de la supervisió de la ressembra estimen que al llarg de tres setmanes cal realitzar una doble segada abans de passar la màquina helicoidal, que assentarà i compactarà el terreny, però havent desenvolupat suficient arrel per a poder acabar la implantació i no haver d’afrontar problemes per excés de compactació.  

“Estem treballant per tal d’aconseguir una humitat del 25% en el terreny de joc amb la qual aconseguirem disminuir la humitat de la planta en fulla i evitar així la permanència d’esta al llarg d’hores, la qual cosa és freqüent en la tardor», segons ha assenyalat Fernando Pascual, regidor d’Esports.

El regidor continua realitzant visites al Suñer per tal de comprovar de primera mà l’estat del terreny, seguint en tot moment els criteris dels tècnics per tal d’aconseguir uns terrenys de joc d’immillorables condicions per al desenvolupament dels partits.

Una vegada més cal recordar que l’objectiu del Departament d’Esport, encapçalat pel regidor Fernando Pascual, és ajudar a totes les entitats esportives i millorar les instal·lacions que ocupen i on desenvolupen les seues disciplines esportives.

Deixa el teu comentari