Continuen les obres d’ampliació de voreres als carrers Reis Catòlics i Figueres

Un dels projectes que es porten a terme des de la Regidoria de Gestió Urbanística és l’ampliació de voreres en diferents carrers de la ciutat, per la qual cosa esta Regidoria informa que els treballs es realitzaran a partir del dimarts dia 24 de juliol de 2018 amb l’ampliació de voreres a un nou tram del carrer Reis Catòlics; esta vegada des de l’encreuament del carrer Colmenar fins a l’encreuament del barri de Santa Caterina i carrer Figueres.

Cal destacar que demà 19 de juliol començaran les obres d’ampliació de voreres al carrer Figueres, unes obres necessàries i demanades pel veïnat, per tal de millorar el trànsit i la seguretat dels vianants.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “És evident que els carrers de la ciutat han de millorar, i en eixa tasca estem fent tot el possible. Alzira canvia i la ciutadania demana eixos canvis per millorar l’accessibilitat i comoditat, sense oblidar que el nostre objectiu és fer d’Alzira una ciutat moderna, accessible i sostenible”.

Deixa el teu comentari