Continuen els treballs de pavimentació en diferents carrers de la ciutat d’Alzira

Alzira, 1 d’agost de 2018 – Per tal de continuar millorant l’accessibilitat i la imatge de la ciutat, la Regidoria de Gestió Urbanística informa que des del dilluns 30 de juliol, s’han iniciat les obres de pavimentació als carrers Arquebisbe Vich, del número 1 al 8 i del 2 al 24; Pintor Teodoro Andreu, del número 1 al 47 i del 2 al 62; Mestre Moscardó, del número 1 al 53 i del 2 al 34; Colmenar, del número 27 al 63 i del 22 al 48; Ausiàs March des del número 1 i al carrer Tetuan, del número 2 al 68 i de l’1 al 55.

Els treballs de pavimentació inclouen el fresat, la demolició o l’alçament de l’empedrat antic, embornals, i pous de telecomunicació i la reposició de senyalització horitzontal.

Este projecte, que compta amb una inversió de 96.999,23 euros, es porta a terme per renovar el paviment deteriorat o per petició veïnal amb l’objectiu de corregir elevacions irregulars o desperfectes ocasionats pel temps.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, assegura: “Esta és una més de les mesures que este Ajuntament pren per a millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes, i des d’esta regidoria posem totes les ferramentes per a portar-ho a terme amb les condicions més adequades. El manteniment i renovació del paviment als carrers és important no sols per l’estètica de la ciutat, sinó també per la seguretat a l’hora de transitar, tant a peu com amb els nostres vehicles”.

Deixa el teu comentari