Conveni de col·laboració entre el col·legi Sant Cristòfor Màrtir i l’Ajuntament de Picassent

Degut a la pandèmia i a la necessitat d’ampliar els espais en els centres docents, el col·legi Sant Cristòfor Màrtir ha sol·licitat la cessió del Saló d’Actes de l’AUMA en horari lectiu per a classes de música. Una sol·licitud que s’ha traduït en la signatura d’un conveni de col·laboració que estarà vigent durant tot este curs escolar.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa García, i el director del col·legi Sant Cristòfor Màrtir, Javier Tronchoni, han signat un conveni de col·laboració perquè el centre educatiu puga fer ús del Saló d’Actes de l’AUMA per portar a terme les activitats musicals de l’assignatura de Música, degut a que en l’escola, arran de la normativa Covid, no es disposa d’espai suficient.

“L’ Ajuntament sempre ha tingut el propòsit de col·laborar amb les diferents entitats del municipi, sobretot en aquelles de caràcter educatiu, cultural i esportiu, per això, tenint en compte la situació que estem vivint no s’ha vist inconvenient en que el col·legi Sant Cristòfor Màrtir faça ús de l’AUMA”, afirma l’alcaldessa, Conxa García. 

Esta autorització estarà vigent durant el curs escolar 2020-21 i en els horaris establerts segons el conveni. 

Deixa el teu comentari