Convocats els Premis Picassent Cristòfor Aguado i Medina

L’edició número 36 d’estos premis busquen els millors treballs sobre investigació local, narrativa, poesia, fotografia i s’han convertit en una referència en la comarca per la seua continuïtat i foment de la cultura


Picassent obri una finestra a la creativitat artística i literària. Els premis Picassent acaben de ser convocats en totes les seues modalitats: projecte d’Investigació Local, Narrativa, Poesia, estos dos també amb premi local i Portada del Llibre de Festes.

Totes les persones que vullguen participar podran fer-ho de forma individual o col·lectiva en totes les modalitats convocades. En el cas de les modalitats locals, cal estar empadronat/da a Picassent amb data d’1 de gener de l’any de la convocatòria. Es podran presentar fins a un màxim de 3 treballs en cadascuna de les modalitats però no es podrà acumular més d’un premi. Els treballs presentats estaran escrits en valencià. Hauran de ser originals, inèdits i no haver sigut premiats en cap altres concurs.

El període d’admissió dels treballs és fins el pròxim 28 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la plaça de l’Ajuntament n. 2.

Deixa el teu comentari