Cor de la Generalitat ofereix un concert extraordinarEl i de Nadal al Palau de les Arts

El Cor de la Generalitat oferirà una vetlada musical íntegrament dedicada a les nadales

El Concert de Nadal tindrà lloc el 21 de desembre a les 20.00 hores a l’auditori del Palau de les Arts

El Cor de la Generalitat Valenciana, sota la direcció de Francesc Perales, oferirà un concert especial de Nadal el pròxim dilluns 21 de desembre a les 20.00 hores a l’auditori del Palau de les Arts, a València. El Concert de Nadal serà una vetlada musical íntegrament dedicada a les nadales, durant la qual es donen cita algunes de les peces més estimades pel públic. 

El programa inclou nadales com les conegudes ‘Campana sobre campana’ o ‘Ya viene la vieja’, a més d’una cuidada selecció de nadales valencianes populars com ‘La nit de Nadal’ i ‘Sant Josep es fa vellet’. 

L’antiga tradició d’interpretar aquestes composicions en vespres de la nit de Nadal està profundament arrelada a Espanya, però especialment a la Comunitat Valenciana, on compositors tan reconeguts com Matilde Salvador, Amando Blanquer o Rafael Talens han continuat enriquint el repertori fins als nostres dies, com comprovarem en el programa preparat pel Cor sota la direcció de Francesc Perales.

El Concert Extraordinari de Nadal del Cor de la Generalitat serà enregistrat per À Punt i s’emetrà el dia 25 de desembre a les 19.15 hores. 

Deixa el teu comentari