Corbera renovarà l’exterior de l’ajuntament amb la subvenció de la Diputació

L’ajuda de la Diputació de València, que ascendeix a 35.000 euros, servirà també per a millorar l’accés a l’edifici consistorial garantint l’estalvi energètic
Ajuntament de Corbera

25/08/2015
Corbera reposarà la fusta exterior de l’edifici consistorial amb l’ajuda econòmica atorgada per la Diputació de València per valor de 35.000 euros, pertanyents al Pla de Béns Immobles que impulsa l’àrea de Cooperació Municipal anualment.

ayto corbera 1El municipi de la Ribera Baixa emprarà aquesta subvenció per a substituir la fusta exterior de les finestres i, també aprofitaran està ajuda, per a col·locar una nova porta d’accés a l’edifici consistorial.

Quant a la reposició de la fusta exterior dels finestrals, es tracta d’una actuació necessària ja que l’actual fusta presenta patologies que han ocasionat l’entrada d’humitat, a més de problemes de tancament i obertura per dilatacions de la fusta i el corc.

Així mateix, Corbera aprofitarà la subvenció aprovada per la corporació provincial per a reformar l’accés de l’edifici col·locant una nova porta d’accés que garantisca l’estalvi energètic de l’edifici.

L’actual edifici consistorial es va inaugurar en 1955, després que a la fi de 1953 en sessió plenària l’Ajuntament de Corbera aprovara construir aquest nou edifici.

Deixa el teu comentari