Creu Roja Alzira contínua amb la Campanya del Sorteig de l’Or 2020 a Càrcer i Alcàntera de Xúquer

Per primera vegada en els seus 40 anys d’història el Sorteig d’Or ha ajornat la seua cita anual de juliol, al pròxim 26 de novembre, a causa de la pandèmia

Creu Roja Espanyola va iniciar el 21 de setembre la seua tradicional campanya de promoció del Sorteig d’Or, que s’ha vist també marcada per la pandèmia.  Per primera vegada en els seus 40 anys d’història el Sorteig d’Or ha ajornat la seua cita anual de juliol, al pròxim 26 de novembre. 

Creu Roja Alzira s’ha desplaçat a la població de Càrcer per a desenvolupar la Campanya del Sorteig de l’Or 2020.

Sota el lema “Fes-te fan de les persones que fan que les coses canvien”, Creu Roja apel·la a la solidaritat de la societat, ja que amb la compra dels bitllets es contribueix a sostindre els diversos projectes humanitaris de l’Organització.

Des de Creu Roja Alzira agraeixen la col·laboració dels alcaldes de Càrcer i Alcàntera del Xúquer en la promoció del sorteig.

La Policia Local també és molt important en el treball que duu a terme Creu Roja en els diferents municipis.

Els recursos recaptats en el sorteig resulten encara més importants enguany, ja que la  pandèmia del coronavirus ha provocat un increment de la demanda d’ajuda social. Creu Roja Espanyola va posar en marxa al març el pla especial Creu Roja Respon, la major mobilització de recursos, capacitats i persones en la seua història per a donar resposta a les conseqüències de la crisi.

Deixa el teu comentari