Creu Roja presenta els resultats dels projectes de Cooperació Internacional finançats per la Diputació de València

La Diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer, ha rebut a representants de Creu Roja a València per a conéixer detalls sobre els projectes conjunts. Per part de Creu Roja han assistit el vicepresident provincial, Toni Martí, el referent provincial de Cooperació Internacional, Carlos Ortega, la vicecoordinadora provincial, Pilar Salort, i la responsable de Cooperació Internacional, Patricia Pérez.

València, 10 de març de 2021. Creu Roja Espanyola ha presentat els resultats dels projectes de Cooperació Internacional que actualment finança la Diputació de València, en una reunió mantinguda amb la diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer. Per part de Creu Roja han assistit el vicepresident provincial, Toni Martí, el referent provincial de Cooperació Internacional, Carlos Ortega, la vicecoordinadora provincial, Pilar Salort, i la responsable de Cooperació Internacional, Patricia Pérez.

En matèria de Cooperació al Desenvolupament, la Diputació de València participa al costat de la Generalitat Valenciana, i els ajuntaments d’Aldaia, Ontinyent i València, entre altres institucions públiques en el finançament d’un projecte a Burkina Faso per a la millora dels mitjans de vida de 473 dones en situació de vulnerabilitat.

“L’actuació de Creu Roja ha permés millorar els mitjans de manteniment de les dones beneficiàries i les seues famílies de manera sostenible, mitjançant la millora d’explotacions hortícoles, construcció de magatzem per a resguard de matèries primeres i bancs de cereals, a més de millorar la comercialització dels productes derivats de la producció agrícola”, ha explicat la diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer.

Creu Roja Espanyola treballa en el compliment i la difusió dels Objectius Desenvolupament Sostenible (ODS) amb el seu projecte “Ciutat 11”. L’objectiu d’aquest projecte finançat per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, és centrar-se en el ODS 11 (Ciutats i comunitats sostenibles), i va dirigit als centres educatius de 5 i 6é de Primària de la Comunitat Valenciana.

El projecte “Ciutat 11”, d’Educació per al Desenvolupament de Creu Roja Espanyola, treballa amb eines lúdic-pedagògiques, amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes s’impliquen des de la infància en el desenvolupament sostenible dels seus municipis. Els menors han d’investigar i anotar en el seu “quadern de detectiu” quines són les manques del seu entorn. Amb la perspectiva de la infància, l’objectiu del projecte és realitzar propostes de millora amb els seus respectius ajuntaments, perquè s’aconseguisquen les metes del ODS nº11.

Deixa el teu comentari