Cs a Alzira proposa que els diners dels impostos revertisca directament en la ciutadania

Llopis: “Cal una baixada d’impostos, una empenta a la nostra agricultura i una revitalització del comerç juntament amb la indústria local”

El responsable de política municipal de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha proposat que “els diners del impostos revertisca directament en la ciutadania”. Vidal ha explicat que “tots els diners que els ciutadans invertixen en la ciutat ha de tornar a ells d’una manera o una altra”.

El representant de Ciutadans ha assenyalat que “cal una baixada d’impostos, una empenta de la nostra agricultura i una revitalització del comerç juntament amb la indústria local”. Per això ha apuntat que “cal recuperar la voluntat política que durant anys no ha existit a Alzira”.

Pel que fa a l’agricultura, Vidal ha manifestat la seua intenció de “destinar un percentatge de l’IBI rústic a invertir en els nostres camps, així com a dissenyar ajudes per a les explotacions agrícoles i facilitar assessorament tècnic”.

Vidal ha destacat “la importància de col·laborar de forma activa amb l’associació empresarial per poder donar resposta real a les seues necessitats”. També ha afegit que “la formació és un dels pilars per avançar econòmicament”. D’altra banda, ha anunciat “la creació d’una nova partida pressupostària dedicada al sector industrial perquè es tracta d’invertir en el nostre futur”.

En aquesta línia, Vidal ha inclòs “la creació d’una Càtedra d’intel·ligència artificial per formar joves qualificats”. “Hem d’estar oberts a la innovació i la investigació per millorar la nostra ciutat”, ha assenyalat el representant de Ciutadans.

Deixa el teu comentari