Cs aconsegueix unanimitat perquè s’amplien les ajudes a totes les empreses afectades per la pandèmia

Gil: “Encara que el Govern va donar llum verda perquè la Generalitat beneficiara a més sectors, encara hi ha alguns que es queden fora” 

Ciutadans (Cs) ha aconseguit unanimitat “perquè s’amplien les ajudes a totes les empreses afectades per la pandèmia”, ha destacat la seua portaveu en la Diputació de València, Rocío Gil, qui ha concretat que “demanem que totes les empreses que acrediten haver perdut un 30% de la seua facturació respecte a 2019 es puguen beneficiar”. 

Segons la diputada de Cs, “a pesar que el Govern va rectificar i va donar llum verda a ampliar aquestes ajudes a més sectors dels que va recollir en un primer moment, continua sent insuficient”. “Es continuen quedant fora negocis com els de ‘souvenirs’ o aparcaments”, ha lamentat. 

Per això, ha declarat, “estem satisfets d’haver aconseguit aquest consens tan ampli”. “És important ajudar als nostres pimes i autònoms, que ho estan passant fatal i són generadors de riquesa i ocupació”, ha argumentat Gil, al mateix temps que ha agraït a la resta de grups que “hagen comprés la necessitat d’aquesta iniciativa”. 

Deixa el teu comentari