Cs Alzira aposta per congelar impostos i mantindre les ajudes enfront del coronavirus en els pressupostos municipals

Vidal: “També creiem convenient executar un pla perquè més del 50% de la inversió no se l’emporte el capítol de personal” 

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha apostat “per congelar impostos i mantindre les ajudes enfront del coronavirus en els pressupostos municipals de 2021”. 

D’una banda, ha argumentat, “és vital, per a famílies i autònoms, no pujar impostos i exonerar o unificar altres com la taxa d’ocupació de terrasses o l’Impost d’activitats Econòmiques (IAE)”. 

D’altra banda, ha esgrimit Vidal, “és necessari mantindre les ajudes socials i ,especialment, les ajudes directes i indirectes al teixit productiu perquè són el motor econòmic de la ciutat i són els que pitjor l’estan passant en aquest moment”. 

Finalment, el regidor de Cs, ha proposat “un pla per a minorar a mitjà termini la partida de personal, que està sobredimensionat i suposa més de la meitat del pressupost”. “S’ha de reconéixer que tenim un problema amb això perquè llastra la capacitat de l’Ajuntament per a invertir en millores per a Alzira”, ha conclòs. 

Deixa el teu comentari