Cs Alzira demana més inversions per al Monestir de la Murta

Vidal: “Davant l’oblit que estem patint, hem de passar a una mobilització pacífica, però activa contra les administracions superiors”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat a través d’una moció “més inversions per al Monestir de la Murta”. “No podem deixar passar més temps veient com un dels emblemes del nostre patrimoni continua deteriorant-se”, ha advertit.

El regidor de Cs ha explicat que “en els últims anys, les fortes pluges i temporals han provocat nombrosos danys, augmentant els ja existents, en una construcció tan singular com això del Monestir de la Murta i la seua famosa Torre dels Coloms”. “En nombroses ocasions els tècnics s’han pronunciat assenyalant que aquest monument, declarat BIC (Bé d’Interés Cultural), corre un gran perill d’esfondrament pel seu nefast estat i necessita una rehabilitació de manera urgent”, ha recordat l’edil de la formació taronja.

No obstant això, ha denunciat, “des de 2017 es vénen incomplint les promeses de rehabilitació de les administracions superiors i les demandes d’Alzira han quedat en sac trencat”. Per això, ha defensat, “hem de passar a una mobilització pacífica, però activa contra les administracions superiors”.

En la mateixa línia, Vidal ha concretat que “la iniciativa taronja insta la resta de grups polítics a demanar als seus representants en Les Corts i el Congrés a presentar una Proposición No de Llei (PNL) conjunta perquè la Generalitat i el Govern actuen i no permeten l’ensulsiada d’aquest monument”.

Deixa el teu comentari