Cs Alzira demana que es cree una taula de treball per a consensuar els pressupostos de 2021

Vidal: “Per a aconseguir uns comptes de reconstrucció reals, govern i oposició han d’anar de la mà i arribar a acords”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat a través d’una moció que “es cree una taula de treball per a consensuar els pressupostos de 2021”. “És de vital importància que l’equip de govern cedisca davant l’oposició i escolte les diferents sensibilitats”, ha esgrimit.

A més, l’edil de la formació taronja ha argumentat que “donada la preocupant situació, que està afectant de ple a pimes, autònoms i a l’economia en general, hem de ser capaces d’asseure’ns, anar de la mà i arribar a acords”. “Només així aconseguirem uns comptes de reconstrucció reals i creïbles que permeten que Alzira supere aquesta crisi”, ha advertit.

D’altra banda, ha explicat que “el que Cs proposa és just el contrari al que va fer l’equip de govern en l’anterior confinament, quan va adoptar mesures sense comptar amb l’oposició, fins i tot va prendre algunes que nosaltres havíem proposat sense dir-nos prèviament si l’anava a fer o no”.

En la mateixa línia, ha recordat Vidal, “a l’equip de govern l’ha votat el 25% de la població i a l’oposició el 23%. Per tant, ha defensat que “el democràtic és escoltar a l’oposició, que representa a un gran nombre de alzirenys”.

Finalment, el regidor de Cs ha insistit que “la gravetat d’aquesta crisi sense precedents requereix que estiguem a l’altura, que aparquem les nostres diferències ideològiques i treballem junts pel bé de la ciutadania”.

Deixa el teu comentari